ahojte....mojim najvacsim snom vzdy bolo byt hereckov alebo studovat na konzervatoriu hru na piaaaaane no ale uz som sa rozhodla ze ais skvor to herectvo.... lenze byvam v takom "zapadakove" ze tu nemame ani herecke kruuzky ani nic podobne... nabuduci r
vitaj v klube ludi ktori byvaju v zapadakove...=Dtak si niekde v meste najdi nejaky divadelny kurz alebo nieco take....urcite je najdolezitejsie spravit talentovky...
tak na skusky potrebujes : odvahu ,, je to velmi doležité.. neraz sa stalo že koli tomu že niekto mal na skuskach strach tak ho nezobrali ,,,, možno si teraz myslíš že je to ešte daleko ..ale nie je ,,, ja mám 17 a tiež pojdem vyskusať VSMU. hoci je len malá pravdepodobnosť že ma zoberú ,lebo nie som velký talen. - ale skusiť skúsim ...ale ,, aj ja potrebujem vedieť čo naozaj treba na skúšky ............. už to vieš???? ahooj
Ja mam tiez 17 a za dva roky sa chystam na vysku.v poslednej dobe rozmyslam nad VSMU. chcela by som chodit na nejaky dramaticky kruzok a zistit ci mam skutocne talent na herectvo.viete o niecom v trencine? moc si ale neverim,ta sanca dostat sa tam je velmi mala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
-A nebo kurva...
-A nebo oboji..