Všeobecné kategórie
- Auto-Moto
- BIRDZ a jeho svet
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Filmy
- Fotografovanie
- Hudba
- Humor
- Hry
- Jedlo
- Literatúra
- Matematika
- Mobily
- Počítače, internety
- Podniky
- Peniaze
- Politika
- Šport
- TV, médiá
- Umenie
- Veda a technika
- Záhady a mýty
- Závislosti
- Zdravie
- Zvieratká
- Život
- Ostatné témy
O láske, vzťahoch...
O škole...
Regionálne témy
Trochu odbornejšie
Ako vložiť obrázok alebo video do komentu?
Nakopíruj tam linku na obrázok (končiacu .jpg, .gif a pod) alebo linku na video na YouTube, BIRDZ TV, Google Video... napísal.
tomas
31. januára 2010 o 09:26 Ďalšie fóra » Čo je lepšie - Facebook, grilované kuracie stehno, Apple iPhone, Mercedes SLK alebo ruksak?
V tejto ankete môžu hlasovať iba prihlásení uživatelia portálu BIRDZ.SK. Tak sa prihlás svojim BirdzNickom, alebo si zaregistruj nové konto.
Výsledky ankety:
10,5%
40,5% grilované kuracie stehno
6,5% Apple iPhone
24,5% Mercedes SLK
18,0% ruksak
Komenty k ankete:
31. januára 2010 o 09:31 Ďalšie fóra » najprv som nechcela verit ze toto vazne zalozil Tomas

31. januára 2010 o 09:33 Ďalšie fóra » pokial sa v odpovediach nachadza mäso v hocijakej forme moja odpoved je jasna 
31. januára 2010 o 09:49 Ďalšie fóra » Facebook je nestravitelny a mozno ani recyklovat nejde . . . radsej grilovane kuracie prsia . . . iPhone nemam rad a asi by som ho pouzival len ako tazitko, alebo tenisak . . . ruksak nepotrebujem, skolu ja nerad a mozna ma ani v skole neradi . . . a Mercedes sa mi nepaci a ani ho nepotrebujem, ale som krkavec a vrana a preto berem co sa blysti, ligoce.
31. januára 2010 o 09:53 Ďalšie fóra » facebook na iphone v mercedese s ruksakom plnym kuracih stehien vedla sofera
31. januára 2010 o 10:08 Ďalšie fóra » Ale odpoved gril. stehno davam len preto lebo tu nie je uterak...
31. januára 2010 o 10:30 Ďalšie fóra » jééj, @tomas , to sa mi páči že aj ty máš zmysel pre humor!
31. januára 2010 o 10:31 Ďalšie fóra » Ináč myslím, že každý hladný človek zahlasuje za to stehno 
Inák by som brala ten Mercedes.
31. januára 2010 o 11:01 Ďalšie fóra » ruksak ...kebyže ho chytím do ruky tak znamená že sa chystám do hôr
ach...
31. januára 2010 o 11:27 Ďalšie fóra » auto moze posluzit aj ako ruksak, aj v nom mozem pocuvat hudbu...a mozem s nim skocit do mc drive 
31. januára 2010 o 11:35 Ďalšie fóra » Asi ten Mercedes.
Momentálne som najedená, tak po stehne netúžim, ani k ruksaku nemám žiaden vzťah. A bez iphonu a facebooku tiež prežijem. 
Ale to auto by sa zišlo

31. januára 2010 o 11:43 Ďalšie fóra » logicky by som si mal vybrat najdrahsiu vec, ale naco, nemam vodicak 
31. januára 2010 o 11:51 Ďalšie fóra » hehe, fakt adekvatne moznosti...
ked je clovek hladny tak stehno, ked ide po majetku, tak ten mercedes...v zasade sa da zaobist bez cohokolvek tam uvedeneho...
31. januára 2010 o 12:17 Ďalšie fóra » Aha, dala by som stehno, keby sa poriadne pozrela na výber. 
31. januára 2010 o 12:26 Ďalšie fóra » Mercedes SLK v ktorom sedim, jem grilovane kuracie stehno a v druhej ruke drzim ruksak v ktorom je Apple iPhone a na nom otvoreny Facebook 
31. januára 2010 o 13:10 Ďalšie fóra » jednoznačne grilované kuracie stehno
...ale aj ten ruksak je fajn 
31. januára 2010 o 13:34 Ďalšie fóra » kurence sú na vajcá ne na jedenie... HUMUS! facebook je zlo, apple s princípu ešte väčšie zlo, mercedes ok, ale nie SLK 
31. januára 2010 o 13:47 Ďalšie fóra » @tomas 

keby tam bolo hociktore ine auto tak dam to...ale mercedesy nemusim tak som dal kura
31. januára 2010 o 14:34 Ďalšie fóra » dokonca aj toto sa dá porovnať
všetko sa dá porovnať 
31. januára 2010 o 14:35 Ďalšie fóra » Ja som dnes mala také stehno! (a zas mi tu chýba smajl so srdiečkami v očiach)
31. januára 2010 o 14:39 Ďalšie fóra » mercedes.... kedze najviac mi chutia kuracie prsia a stehna nejak nemusim, ruksak ani nemam doma, do skoly nosim kabelku a sanon, vybrala by som si iny mobil ako iphone a facebook sa fest kazi
31. januára 2010 o 16:36 Ďalšie fóra » @tomas myslel som si, že to bude tvoja anketa, lebo si dal opäť možnosť ruksak 
31. januára 2010 o 17:27 Ďalšie fóra » Gratulujem k ankete, tesim sa na vyriesenie problemov s forami.
31. januára 2010 o 17:29 Ďalšie fóra » Skoda ze uz nemozem hlasovat, ked som napisal prispevok.
31. januára 2010 o 18:00 Ďalšie fóra » facebook sa meni....strasne pomali to tam ide a ked bude spoplatnenie nikto tam nebude chodit...
31. januára 2010 o 18:02 Ďalšie fóra » @Miska208 myslis toto spoplatnenie
teiseken.blog.zive.sk/2010/01/nebudem-platit-za-facebook/
31. januára 2010 o 18:58 Ďalšie fóra » ako nadceny sofer, a milovnik "sikovnych" aut som musel hlasovat za SLK-cko... aj ked radcej neaka Z4 ka od BMW alebo Audi TT v tejto triede... 
31. januára 2010 o 19:23 Ďalšie fóra » he hej myslim to...som zvedava ci tam tolko ludi bude este chodit...alebo ci to je zase nejaka blbost ..lebo fb je toho plny...
31. januára 2010 o 19:27 Ďalšie fóra » @blacktears he hej myslim to...som zvedava ci tam tolko ludi bude este chodit...alebo ci to je zase nejaka blbost ..lebo fb je toho plny.............
31. januára 2010 o 19:34 Ďalšie fóra » Tomas prosím, nech ťa nechytí moderný mor hlúposti 
31. januára 2010 o 19:44 Ďalšie fóra » @Miska208 tak to spoplatnenie je hlupost, ak sisi precital tu stranku/link co som sem dal tak by si to vedela..cele je to zalozene na tom, ze sa na FB robi strasne vela strano, ktore sluzia iba k zisteniu osobnych udajov
31. januára 2010 o 20:07 Ďalšie fóra » neviem sa rozhodnúť medzi grilovaným kuracím stehnom alebo ruksakom... pretože taký nový ruksak by mi bodol a zase na stehno som dostala chuť... tak dobre, ruksak.
31. januára 2010 o 22:09 Ďalšie fóra » @blacktears sorry necelo sa mi to cele citat moc vela na mna
ale fb je kravina...dneska som ho dve hodiny zapinala...asi sa presuniem sem natrvalo
31. januára 2010 o 22:11 Ďalšie fóra » @blacktears sorry necelo sa mi to cele citat moc vela na mna
ale fb je kravina...dneska som ho dve hodiny zapinala...asi sa presuniem sem natrvalo
31. januára 2010 o 22:11 Ďalšie fóra » @blacktears sorry necelo sa mi to cele citat moc vela na mna
1. februára 2010 o 00:58 (autor témy) Ďalšie fóra » Ľudia toto je unikátna vec:
Konečne nejaká anketa, kde Apple iPhone úúúplne prepadá + zároveň prvá anketa o Facebooku, v ktorej marketingový ošial roka 2009 Facebook nevyhral 
1. februára 2010 o 01:10 Ďalšie fóra » predam Mercedes SLK kupim inu triedu a budem mat aj na grilované kuracie stehno,Apple iPhone,ruksak,pc a internet na ktorom pojde FB 
1. februára 2010 o 08:38 Ďalšie fóra » Maslowovu pyramidu potrieb neoklamete !
Grilovane kuracie stehno for the win ! 
1. februára 2010 o 19:31 Ďalšie fóra » Facebook - neviem pre mna nepodstatny kedze tam nie som
Kuracie stehna nejedavam
Iphon aj mercedes by som predal lebo ani jedno z toho k zivotu nepotrebujem a ruksak vyuzivam pomerne casto.
Cize pre mna je najdolezitejsi z vymenovanych veci ruksak.
16. februára 2010 o 00:26 Ďalšie fóra » kuracie stehno........SAKRA!.......to som nemala vidiet
Napíš nový koment:
Univerzita veterinárnej medicíny
Jediná univerzita poskytujúca vzdelanie v oblasti veterinárnej medicíny ...
Menší než eurocent!
Pozrite sa na najmenšie zvieratá vyskytujúce sa na našej planéte. Nech už sú to cicavce, ryby alebo plazy,...
Skutočne ekologický automobil
Robí na ňom už 4 roky a mnohí sa mu v začiatkoch smiali, no on je šťastný a...