keď otočíme otázku.. chcela by som viac panica, málo skúseného alebo skúseného? Každý z nich by mal niečo do seba.. ale na základe tohoto by som sa určite nerozhodovala..
Slovíčko použitá som použila aby bol lepšie pochopený význam ankety=D=D=D=D........totižto v dnešnom svete majú človiečikovia názor že čím skor sa toho zbavíím týým lepšieee...a ja som z granko sekty.....=D=D=D=D=D........P.S.................šeckýých wáás lúúbim=D
15@ "aby bol lepsie pochopeny vyznam ankety"? To akoze co ma byt ten vyznam? O nicom anketa a este MAXIMALNE ponizujuca pre "pouzite baby". A ze zena toto dokaze vypustit z ust... Urazilo ma to a teda paradne. Nech sa aj chlapi rataju na pouzitych, to potom bude fer. POUZITA!!!!
presne tak robit dierkovaca a mesiac ucit niekoho nieco co by mala byt samozrejmost nieje prave najprijemnejsie ... nech sa nauci najlepsie s nejakym panicom resp. mam par kamosov, ktory su orientovany prave na panny len sa stazuju ze asi zacnu navstevovat zakladne skoly, lebo uz na strednej je s tym problem
Nieje nic lepsie ako skusena dracica, ktora sa s tebou nehra ale vie co chce to potom inak vyzera ako mrtvy svab
ludia vy sa pocuvate? Pouzite? Ojazdene? Skuste sa vcitit do koze takejto "ojazdenej" a "pouzitej" baby. Ako sa ma citit? Zeny su len kus handry? Keby ma takto niekto nazval v momente mu leti facka. Co sme ako pivo? Vyberies si ho, vypijes, odhodis do kosa a otoris si dalsie????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
čo sa rozhoduješ, či "niekomu dáš", aby si bola pre toho svojho viac príťažlivá?
nadržanec, ktorý si chce naozaj užiť by odpovedal: použitú
Richard Ulman odpovie: no comment
Nieje nic lepsie ako skusena dracica, ktora sa s tebou nehra ale vie co chce to potom inak vyzera ako mrtvy svab