« ZdravieBonzni toto adminovi!

Diskusia, ktorú do rubriky Zdravie pridala používateľka flyinbirdie, 21. júna 2012 9:24

Aký make up by ste mi poradili na zmiešanú pleť ?

flyinbirdie0

Zareaguj!flyinbirdie TS21 ročné dievča, 21. júna 2012 9:24
Zdravím ženy ,
Aký make up by ste mi poradili na zmiešanú pleť ? (T-zonu mam mastnejšiu a líca suchšie často sa mi robia aj šupinky a hlavne pri menštruácii ,používam krém pod makeup ale potom sa mi dosť rozmazáva a púdru si dávam málinko lebo to nevyzerá veľmi dobre ak ho mám viac .
Rozmýšlala som nad Astorom Mattitude hd ,aké je váš názor naň ?Skúšali ste ho ?

4 komenty
nicolkaa1

Zareaguj!nicolkaa TS19 ročné dievča, Nové Zámky, 21. júna 2012 23:37
ja mam zmiesanu plet a astor skin match mi vyhovuje zo vsetkych najviac (smajlík)

trubka912

Zareaguj!trubka91 TS17 ročné dievča, Bratislava, 22. júna 2012 11:20
Make-up - La Roche-Posay - Tolériane Teint (perfektne kryje, ale od žiadneho make-upu nečakaj, že Ti dlhodobo vydrží pleť matná).
Púder - Gosh - Pressed Powder alebo Astor - Anti Shine Mattitude (dokonalá tvár je z nich) (smajlík)

trubka913

Zareaguj!trubka91 TS17 ročné dievča, Bratislava, 22. júna 2012 11:21
@flyinbirdie Make-up - La Roche-Posay - Tolériane Teint (perfektne kryje, ale od žiadneho make-upu nečakaj, že Ti dlhodobo vydrží pleť matná).
Púder - Gosh - Pressed Powder alebo Astor - Anti Shine Mattitude (dokonalá tvár je z nich)

annienkabublinka4

Zareaguj!annienkabublinka TS17 ročné dievča, New York City, 28. júna 2012 19:29
BB cream (smajlík)

Pridaj koment
Na pridávanie komentov, musíš byť zaregistrovaný a prihlásený.
Prečo? Lebo medveď na štyri je maco. Jednoducho to tak je, jednoducho komentovať môžu len ľudia zaregistrovaní na BIRDZ.SK a basta. Mimochodom registrácia je zadarmo :)

BIRDZ.SK > Fórum > Zdravie
TOPlist