Diskusie - 4996. stránka fóra
5
13
Farbenie vlasov - ako umyť zafarbenú kožu
Ako umyť zafarbenú hlavu a ruky? A ako čo najrýchlejšie zmyť farbu z vlasov? (dajme tomu, že to nezafarbilo podľa pôvodnej predstavy :D ) Otvor fórum »
3. 9. 2011 11:20
33
45
Co dobre ucinkuje na kramove bolesti ??
ps. len seriozne odpovede ....debilov neprimame !!!_:D Otvor fórum »
3. 9. 2011 10:31
31
Ako vycistit skolsku tasku od pachu?
Zdravím, mam problem so skoskou taskou, nosil som cez prazdniny v nej futbalove veci ako napr. stucne, brank. rukavice, kopacky no a taska napachla smradom z tychto "vecí" ... Otvor fórum »
3. 9. 2011 01:15
10
Hľadám film
Uplne najviac na svete chcem vidieť jeden film, už som ležala v posteli a zaspávala som ale spomenula som si naň, tak som vstala, zapla komp a zakladám fórum :D ... Otvor fórum »
3. 9. 2011 00:48
12
SOČ
Poviem to takto... Chcem poradiť s témou na SOČ (stredoškolská odborná činnosť). Jedná sa o elektroniku/elektrotechniku, potrebujem nejaký nápad... Chcem robiť výrobok, triedna ma ukecáva na napájací zdroj, ale neviem... Nenapadá vás niečo... Otvor fórum »
3. 9. 2011 00:24
18
Ring TV
Minule som si tak v noci nemala čím posvietiť na jedlo, lebo mi nefungovala žiarovka, tak som zapla telku a hladala čo najsvetlejší program. (A teraz pointa) Pozerala som ring tv a otázka znie, že jakto, ... Otvor fórum »
2. 9. 2011 23:13
58
Aké slová ste hovorili ako malí?
U mňa napríklad há-muňa bol zajac, puj bola morka :D máte aj vy nejaké vtipné slovíčka z detstva? Otvor fórum »
2. 9. 2011 22:47
9
Lekar v Cechach
Stahujem sa do Ciech a budem tam potrebovat aj nejakych lekarov. Minimalne ocneho. Som normalne poistena na Slovensku. Mozem mat teda v Cechach takychto lekarov?? Nemyslim teraz ze ked ide o akutny stav, ale chodit tam... Otvor fórum »
2. 9. 2011 22:40
47
Udrží lekárske tajomstvo?
Ahojte. Ja som sa len chcela spýtať (ak to tu už nebolo, potom sa ospravedlňujem), že keď pôjdem ku gynekológovi a bude sa ma pýtať, že či som už mala pohlavný styk a ja poviem, ... Otvor fórum »
2. 9. 2011 22:21čo hovoríte na toto? http://www.youtube.net/watch?v=1KQBko8fHYo
čo hovoríte na toto? http://www. youtube. com/watch?v=1KQBko8fHYo Otvor fórum »
2. 9. 2011 21:54
30
Koľko peňazí minie študent VŠ za mesiac?
Peniaze. Bol a je s nimi večný problém. A preto sa pýtam! Ako sa s ním pasuje študent VŠ? Zaujíma ma koľko asi tak minie študent VŠ ak býva na priváte v... Otvor fórum »
2. 9. 2011 21:53
- ekonomicka v Ba - o 5rokov bude na tom lepsie euba
Hlasuj »