Diskusie - 4994. stránka fóra
12
30
Opäť nový Facebook
Všimli ste si tie nové nastavenia na Facebooku? Vôbec sa v tom nevyznám. Rada by som si nastavila, aby ma priatelia nemohli označovať na fotkách... ale netuším ako, neviete mi pomôcť? p. s. nezabúdajte... Otvor fórum »
3. 9. 2011 19:39
59
Miki z farmy chodí s Járovou ,,. a je ženatý ?!
Je to normálne .. keby ste boli na ich mieste ... čo by ste zrobili vy ? Otvor fórum »
3. 9. 2011 19:03
28
Fedora alias mafošský klobúk
neviete o niečom, kde by sa dal zohnať? google sklamal a ja ho nutne potrebujem! :p http://1. bp. blogspot. com/-fx10wLmyjYs/TdvInwhdEnI/AAAAAAAABi4/v1_ej8pn8o4/s400/Fedora. gif ešte s tým predkom trochu ohnutým Otvor fórum »
3. 9. 2011 17:49
18
Ktorá je najlepšia firma na vyrobu komixov? (dúfam že su na komixy všetky).
- MARVEL (Captain America, Thor, Ironman........)
- CAPCOM ( Street fighters, Natsuki Shiozawa, Megaman....... )
- DC (Superman,Batman,Green Lantern.......)
Hlasuj »
3. 9. 2011 17:49- CAPCOM ( Street fighters, Natsuki Shiozawa, Megaman....... )
- DC (Superman,Batman,Green Lantern.......)
Hlasuj »
28
Baby stalo sa vam nieco take aby vam dal chalan, ktory sa s vami rozisiel druhu sancu?
a chalani dali ste vy druhu sancu dievcatu kt. ste nechali ?? ... v mojom okoli sa to nikomu este nestalo tak chcem pocut vase 'nazory' ... Otvor fórum »
3. 9. 2011 17:44
35
Potrebujem študentský účet
potreboval by som študentský účet bol by som rad keby bol zadarmo a aby som mal aj aspoň 5 výberov zadarmo a aby boli aj nejake doplnkové služby v ktorej banke mi odporucate otvoriť si ho ? Otvor fórum »
3. 9. 2011 16:49
100
Aké máte vreckové počas šk roka, myslím, koľko vám rodičia dajú?
. Ja som sa dnes z mamou dohodol na 30€. Tak čo pochvalte sa koľko dostavate vy??? :) Otvor fórum »
3. 9. 2011 15:56
14
športova podprsenka
baby, potrebujem poradit, ideme sa teraz o hodinu kupat, ale zabudla som si plavky a mam pri sebe len sportovu podprsenku Nike na cvicenie. myslite ze je to vhodne aj do vody na plavanie? Otvor fórum »
3. 9. 2011 15:29
10
Aký štýl hudby?
Pop##Techno##Rap##Hip-Hop##Punk##Metal##Rock##Rock & Roll##Ludové##Country Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:55
22
Predaj exotických zvierat
Chcela by som vedieť či je u nás legálne predávať zvieratá ako sú klokany, tigre, levy , opice a pod. lebo som si všimla že na bazoši a podobných stránkach sa predávajú. Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:53
4
Antikvariát
ahojte, máte skúsenosti s predajom kníh do antikvariátu? robila som poriadok s knihami a mám niekoľko pomerne nových (myslím 1-3 ročných, čistých a nepokrčených), ktoré už zrejme nevyužijem a zaberajú mi veľa miesta. chcem ich predať... Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:51
8
Privyrábanie na internete
Zdravicko mladeznici... chcela som sa spytat, ci nahodou nepoznate nejaku doveryhodnu stranku, kde sa daju zarobit nejake peniaze. Moze to byt napriklad prispievanie roznymi diskusiami, ale aj take primitivnejsie ako je vyplnovanie ankiet a podobne. vdaka Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:43
4
Online pomoc s matematikou úplne zadarmo
Pomaly sa začína školský rok, tak pripomínam stránku http://onlinepomoc. webnode. sk na ktorej získate úplne zadarmo a online (formou chatu cez IRC) pomoc s matematikou. Či už nebudete vedieť ako pokračovať v riešení príkladu alebo nebudete mať úplne... Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:43
- Byt
- Najsť flek pod mostom
Hlasuj »