Diskusie - 4989. stránka fóra
43
Reproduktory k notebooku
Zdravím, chcem týmto osloviť hlavne tých ktorý sa do tohto fachu vyznajú kedže v mojom prípade to tak nieje:(plánujem si dokúpiť nejaké tie repráčiky k ntb vzhľadom k tomu že mám hudbu rada a o to viac keď je... Otvor fórum »
5. 9. 2011 14:03
37
Aký by ste dali názov metalovej skupine ?
aký by ste dali názov metalovej skupine ? Otvor fórum »
5. 9. 2011 13:39
38
Mali ste niekedy zápis za pitie na verejnosti?
Čaute birdzáci, dnes sa mi stala s fízlami taká malá nepríjemnosť... So spolužiakmi sme boli piť za bloky, keď sa zrazu objavili poliši a mňa aj s dvoma spolužiačkami vzali na políciu,... Otvor fórum »
5. 9. 2011 13:32
10
Aké máte ruky?
5. 9. 2011 13:27
38
Ako prebiehal váš prvý deň v škole?
Np vyjadrite sa... hlavne tí čo šli do prvého ročníka:) Ja v pohode... sice vačšina ma 16 rokov ja osm najmladsi na celej skole ako 14 ročny ale čo už:) a nepamäatám si nikoho meno ani:):D Otvor fórum »
5. 9. 2011 12:34
4
Starostlivosť o rezané kvety v mojej novej kytici?
Dostala som od priateľa nádhernú kyticu kvetov - http://www. galeriakvetin. sk/harmonia. Chcem ju udržať čo najdlhšie čerstvú, vie mi niekto poradiť, ako sa postarať o rezané kvety? ... Otvor fórum »
5. 9. 2011 11:55
76
No čo poviete na rozvrch?
ja celkom v pohode :D dokonca ešte ľahší než minulý rok :D ... ale už sa vopred bojím pár predmetov :) Otvor fórum »
5. 9. 2011 11:42
3
Hotel trnavan
ahojte neviete ako to vyzerá s hotelom trnavan ako internátom. Aké je ubytovanie?? Otvor fórum »
5. 9. 2011 11:22
2
Videli ste Úkryt/Panic Room?
na akej stranke ste to pozerali online? napiste do TS Otvor fórum »
5. 9. 2011 11:21
19
Ako byť v škole oblubený/ná???
Ale ako byť oblubeny ked si tak trochu hanblivy??? Otvor fórum »
5. 9. 2011 10:58
6
Google kt sa rozpadá
Poznáte to? chcela by som vedieť stránku bo som to už zabudla, ďakujem :) Otvor fórum »
5. 9. 2011 10:51
3
Napiste best hlasku, ktoru ste poculi, alebo povedali, ked ste este boli male (mozno drze) deti :-)
Mali by ste si dat urobit trvalu (plesatemu kvetinarovi)##Dufam, ze v pekle bude aspon zmrzlina ked je tam taky hic (reholnej sestre nah odine nabozenstva))##Dialog: Tvoj tato je kokot ! / Ja som kokot ?/ Nie hovorim, ze... Otvor fórum »
5. 9. 2011 10:22
7
Kreativny Pribeh Birdzakov II (precitaj 1 koment a (ne)zapoj sa)
Skusim teda po druhykrat rozputat dalsi, v poradi druhy kreativny pribeh. Pravidla sa nezmenili, akurat pribudlo jedno nove: 1) Ak chces prave pisat pribeh, najprv nechaj koment s textom "POKRACUJEM", ... Otvor fórum »
5. 9. 2011 10:18
3
Dievčatá máte radšej keď má muž ,,,,.
Chlpy pri penise a vajciach do hladka vyholené!##Môže mať chlpy zastrihnuté, aby mi to nevadilo pri orále. ##To tam ešte niekto nosí chlpy? Fúj?!##Je mi to jedno. ##Páči sa mi prirodzene zarastený chlap. ##Orál mu nerobím, takže je... Otvor fórum »
5. 9. 2011 09:59
2
Divné, prečo môj manžel mi dal taký darček?
Divné, prečo môj manžel mi dal taký darček? http://dig. la/fu tak cool a sexy Spýtal sa ma, aby to večer, to nie je príliš... Otvor fórum »
5. 9. 2011 03:26
- nie
- bol//a som
Ďalšie možnosti »