Diskusie - 4983. stránka fóra
1
Predám DVD prehrávač ako darček k narodeninám, ktorý je lepší?
Niekoľko dní neskôr sa brat narodeniny, Chcem si vybrať jedno auto DVD prehrávač k nemu. Čo je lepšie? http://www. mcbub. com/category/cheap-Car-DVD-Players-581/ prosím dať nejaké Advice, ... Otvor fórum »
7. 9. 2011 11:58
48
ISIC vs. Cestovanie v MHD
Zdravím. Od začiatku akad. roka budem aj ja študentom na TUKE. Lenže už teraz musím často cestovať do KE ohľadom vybavovačiek (internat, kurzy, zapis ... ) a pešo chodiť cez celé KE nieje veľmi ideálne.... Otvor fórum »
7. 9. 2011 09:30
4
Naj stahovanie z market mobilu
Ahojte, chcela by som sa opýtať, čo také si najviac sťahujete do mobilu z MARKETU. Je tam množstvo výberov-hry, aplikácie....ale veľa vecí nepoznám. Môžete mi poradiť???ďakujééééém :-) Otvor fórum »
7. 9. 2011 07:17
1
Je to trápne darčeky?
Mary má 20. narodeniny sa blížia a chcem ju poslať ako darček http://dig. la/ex Avšak, moja matka si myslí, že je hanba darček ... Váš návrh? Otvor fórum »
7. 9. 2011 04:23
54
Prečo musím oslovovať učiteľa titulom
Ahojky kolegyne a kolegovioa. Tak som zavítal do radov adeptov gympla (kde?) nempoviem. Soráč. Ale hneď v prvý (bohužiaľ) deň ma zaujala takáto vec - do triedy vošla "naša" triedna vek okolo (zatiaľ neprezradila) okolo 27-28?, ... Otvor fórum »
7. 9. 2011 00:18
22
Záhada (teda aspoň pre mňa)
vy ste tu inteligenti, tak teraz buďte múdry :D :D Traja muži prišli do motelu. Izba stoji 30, - Sk, a tak každý z mužov zaplatil... Otvor fórum »
6. 9. 2011 23:28
5
Prešovská univerzita FHPV
Hľadám budúcich spolužiakov / čky , 1. ročník denného štúdia - jazykovo-komunikačné štúdia :) ak tu niekto takí je rada sa zoznámim :) Otvor fórum »
6. 9. 2011 23:05
14
Potrebujem pomôct-Parkety
Dobrý večer súrne potrebujem pomôcť dával som si dnes šišu s kamarátom a padla nám na zem a uhlíky sa poroz utekali a spravili na parketoch 2čierne guly a vás sa pýtam ako to mám umyť aby to nebolo... Otvor fórum »
6. 9. 2011 22:52
20
Ako zistit, ci si robi chalan srandu
ako zistim, ci si robi zo mna chalan srandu alebo ma vazny zaujem?Este k tomu dodam, ze to nie je nejaky mlady zajacik, ten chalan-muz ma 36 rokov. Otvor fórum »
6. 9. 2011 22:48
27
Ake pismo pouzivate?
Najcastejsie alebo najradsej pri pisani textu na PC? Otvor fórum »
6. 9. 2011 22:35
30
Bez príjmačiek
Môže mi niekto vysvetliť prečo na takmer žiadnu slovenskú školu neberú študentov bez príjmačiek ? Teda myslím tak bez príjmačiek, že vďaka výbornému prospechu. Na takmer každej českej škole sú fakulty na ktoré príjmajú bez príjmačiek, či... Otvor fórum »
6. 9. 2011 22:26
19
Čivava
Ahojte, nepredávate niekto alebo neviete kde by som kúpila čivavu najlepšie dlhosrstú a hnedú, ale môže byť aj kratkosrta a ine farby :) cena tak do 30€..nemusi mať papiere, iba šteniatku do 5 mesiacov :) pls dakujem ♥ Otvor fórum »
6. 9. 2011 22:19
14
Kvalifikácia vo futbale
Ja nemám slov na našich. Už vidím ako si pepíci do konca môjho života budú z nás uťahovať :D Otvor fórum »
6. 9. 2011 22:16
24
Rok pauzy od školy
Bohužiaľ ma nezobrali na vysokú školu kam som chcel ísť. Na alternatívnu ísť nechcem, už je aj neskoro. Musím sa prihlásiť na úrad práce alebo niekam? Otvor fórum »
6. 9. 2011 22:07