Diskusie - 4641. stránka fóra
25
Studentsky ucet
Chcem si zalozit novy ucet, kedze s terajsou bankou-Dexia ( balik axion) - nie som velmi spokojna. Takze kde mate vy svoje studenstke ucty a ste spokojni so sluzbami banky? Otvor fórum »
5. 1. 2012 23:16
45
Birdz smajlíci
Sťem, sťem, sťem, sťem vedieť, ako sa všetky smajlíky používajú. Prosím, niekto ochotný by sa tu nenašiel?:) Alebo prípadne, kde ich nájdem ? :O Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:59
23
Potrebovala by som schudnúť v istých častiach tela. Budem rada ak mi pomôžete.
Chcela by som poprosiť o radu. Chcela by som schudnúť hlavne v časti (prepáčte za moje výrazy, ale naozaj netuším, že ako sa tá časť nazýva) horného brucha. Pretože ako som sa tak sledovala, tak... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:53
30
Vadí vám keď niekto používa nadávky?
5. 1. 2012 22:52
16
Beautifulpeople.net
Pozna niekto tuto stranku?! Na akom principe je zalozena a ako sa tam registrovat?! Dik Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:46
15
Lyžarák/fórik
s triedou ideme na lyžarák a s babami sme sa rozprávali že by sme mali chalanom niečo fakt veľké (alebo aj malé :D ) vyviesť... len nevieme čo... nechceme staré otrepané zubné pasty na kľučkách a ani nič... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:27
12
Studium
Mam taky problem, ze chcem ist na vysku ale uz som zamestnany a chcel by som studovat dennou formou. Niekde som cital ze sa to da aj nie. Ja pracujem len cez vikend a cely tyzden mam volny.... Otvor fórum »
5. 1. 2012 22:27
3
10
ESET NOD32 Antivirus 4 platnost licencie
par dni mi antivirus hlasi ze platnos licencie sa bilizi ku koncu , presne o 7 dni .. je tam odkaz na stranku kde sa da ta licencia obnovit , ale ten odkaz nefunguje .. nepoznam ani... Otvor fórum »
5. 1. 2012 21:54
2
Xperia x10mini
čaute prosim vas poradte mi ako mam preinštalovat system v mobile xperia x10mini lebo tam mam najnovši system a nejde tak ako by som chcel tak ho chcem tam dat od znova a neviem ako :( Otvor fórum »
5. 1. 2012 21:47
29
Ako sa rýchlo spriateliť ?
Chystám sa na jeden tábor . Ako mám rachlo nadviazať kontakt s cudzími a byť rýchlo oblubená ? :D O čom sa mám s nimi rozprávať ? A niaké triky ako ich očariť ? :DChlapne chlapcov :D slivovicu... Otvor fórum »
5. 1. 2012 21:37
18
Malo by poda vás slovensko organizovať ešte nejaké medzinarodné športové podujatia
- áno, aspoň budú bohatí ludia
- áno, máme nato pedpoklady
- nie, slovensko je krajina úplatkárov a korupčných afér
Ďalšie možnosti »
5. 1. 2012 21:03- áno, máme nato pedpoklady
- nie, slovensko je krajina úplatkárov a korupčných afér
Ďalšie možnosti »
28
Už sa blížia príjmačky na stredné,,Kam sa chystáte?
Ja si posielam na Pedagogickú ..len si neviem vybrať odbor , či sociálka alebo animátor :D:D... ale chcem ísť na zdravotnú..len nech ma zoberúú :)....Lučenec... :)) Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:53
5
Downhill preteky
Len sa chcem dopredu informovať:vie niekto od koľkých rokov sú povolené open preteky? 15 alebo až 18? diki Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:39
19
Vety z filmu,,.
Ahojte, s kamoškou chceme zistiť ako sa volá jeden film. Lenže všetko, čo si z toho filmu pamätáme je len tento kúsok: "Hasič, hasič, hasič spadl. Ten hasič spadl. Ten... Otvor fórum »
5. 1. 2012 20:33