Okej,tak leto 2012(aj keď,že áno kto by nechcel žiť v tých krásnych voľných rokoch,kde bola hlavná len láska). Neviem sa ho dočkať. A najmä jednej udalosti. S mojimi kočkami ideme na festival. Hej,ako také trápne,ideme len tri,no myslím,že to nič nezmení na našom krásnom víkende.

Úplne to vidím pred očami. Na sebe len vrchný diel plaviek,v nich krásne osemnásťročné prsia pulzujúce životom,stehná zahelené v denimových minišortkách,na hlavách slamené klobúky,na nohách žabky/polorozpadnuté číny alebo pekné sandálky. V rukách radlerov(to Dominika s Danicou) alebo Pilnser a Malboro(to ja).

Ešte stále dievčenský chichot v stane,ponuka na bozkávanie od spoluležiacich diablíc(kým opäť jedna z nás nezačne vracať),navlieknuté len v XXL tričkách(ktoré nateraz zahaľujú naše luxusné postavy)a nohavičkách s čipkou,ruka na niektorom polonahom zadku,opité výkriky,vyhnanie zo stanu tej,ktorá to nezvládla(zrejme opäť raz ja) so slovami "fuj,si nechutná" - tak už ostanem vonku fajčiť a pozorovať to hviezdne nebo-prehováranie opitej,že Rišovi radšej napíše zajtra,aj keď ona bude dookola argumentovať,že mu to predsa sľúbila,smiech nad mojimi zaručene vtipnými príhodami z nemocnice..

Ranná hygiena pod taktovkou Nicolaus vodky a džúsu,čo chutí ako gumenné medvedíky,zožratie dvoch rezňov z dielne svojej mamky a nezabudnúť vypýtať si aj od báb,ktoré ti ako správne kamošky nezabudnú povedať"krava,dosť si tučná"(hlavne Domina),ohŕňanie nosom nad spoločnými sprchami,anglický rozhovor s okoloidúcimi černochmi,zalamovanie rukami nad fotkami zo sobotňajšej noci,atmosféra prúdiaca každým pohybom rúk a sŕdc stojacich pod pódiom,držať sa za ruky,spievať slovenské srdcovky,sexy vlniť bokmi,mávnuť rukou nad bozkom s ďalším mojim úlovkom(tentokrát to bude Španiel,snáď),obíjmať sa počas najlepšich dní nášho života,ďakovať,že sa máme...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár