Končí sa rok 2014 a ja začínam rekapitulovať. Takto, presne pred rokom, bol prvý významnejší highlight moment, kedy sa posunul vzťah mňa a používateľa @sumivybanan na inú úroveň.

Dovtedy to bol pre mňa obyčajný používateľ ako všetci ostatní, občas sme si napísali TS a občas zavolali, chceli sme sa aj stretnúť, ale akosi to furt padlo. Nie že by som si volávala s polkou Birdzu, ale jednoducho ma k nemu nič neviazalo a keby mi jedného dňa neodpísal, vôbec by som to neprežívala, možno by som si to dokonca ani nevšimla.

Ten prvý impulz bol zo strany jednej birdzáčky (nemenujem). Písala som si vtedy s ňou ja aj Šumivý. Škoda, že nový Birdz nearchivuje TSky, takže budem len parafrázovať... Napísala mi, že Šumivý jej povedal, aby zistila, či ho chcem. Len tak zo srandy som strelila, že áno a že nech mi zavolá, lebo mi chýba. Zároveň som sa na to spýtala Šumivého, ako to naozaj bolo, zaujímalo ma jeho stanovisko. Vysvitlo, že ona mu napísala, že som sa do neho asi zaľúbila (ak by som mala citovať, buchla) a on chcel vedieť, či asi alebo určite. Usúdili sme, že nás chce dohadzovať (znie to hnusne, ale actually som jej za to vďačná), a, tiež zo srandy, sme sa rozhodli tváriť sa, že sme spolu a veľmi sa ľúbime. Mimochodom, nezavolal mi, vraj bol zachrípnutý.

Brali sme to ako zábavu, ale zároveň nás to veľmi platonicky zblížilo a tak sme znova začali uvažovať nad tým, že/kedy sa stretneme. Koncom januára sme to teda aj zrealizovali a napriek môjmu počiatočnému stresu stretnutie (on to nazýva rande) dopadlo nad očakávania skvele a od toho dňa sme oficiálne spolu.

 Blog
Komentuj
 fotka
darkestangel  25. 12. 2014 18:18
@sumivybanan ľúbim ťa
 fotka
antifunebracka  26. 12. 2014 16:25
konecne sme sa vsetci dozvedeli ako to bolo dpc
 fotka
darkestangel  26. 12. 2014 16:43
@antifunebracka nechápem, čo furt proti mne máš (celkom by ma to aj zaujímalo,ale tvoja vec)...

blog som nepísala preto, aby som teba oboznámila s tým, ako to bolo, ale kvôli osobným dôvodom (a blog mi prišiel ako najschodnejšie riešenie, keďže okrem pár osôb ma tu nik nepozná)
 fotka
samtord  27. 12. 2014 14:19
Zaujímavé, že sa na Birdzi dajú ľudia ako tak dokopy
 fotka
antifunebracka  28. 12. 2014 22:01
jake osobne dovody? a nemam ta rad pre tvoje donebavolajuce hlupe nazory a ocividne nacionalisticke zmyslanie
 fotka
sumivybanan  28. 12. 2014 23:09
@antifunebracka ja som nevidel ešte ani raz tvoj názor ktorý by mal hlavu a pätu, nehovoriac o jeho výpovednej hodnote, rovnako tak pochybujem že vôbec rozumieš významu slova nacionalizmus, a asi takto by som ohodnotil ja teba z pohľadu uživatela birdzu...
 fotka
darkestangel  28. 12. 2014 23:10
@antifunebracka nuž, tvoj názor, nesúhlasím s ním, ani ti ho neberiem.

a také dôvody, že kombinácia depky a nostalgickej chvíľky, nechcela som vyplakávať nad blbosťami

(Birdz znesie všetko, a už tu boli aj oveľa osobnejšie /nielen/ blogy a nikto pod nimi nikomu nenadával...)
 fotka
sumivybanan  28. 12. 2014 23:12
@samtord máš pekne blogy myslim že je to tým odstredivvým prostredím kde si každy razi vlastnu filozofiu a tak sa zbližia tí najvyspelejší a najschopnejší jedinci ktorí sú na tej istej vlne
 fotka
husky  30. 12. 2014 10:33
zas sa Karolko vyjadruje k veciam, do ktorych ho nic? mile od neho ze je pre neho kazdy zaujimavejsi ako jeho nudna existencia
10 
 fotka
antifunebracka  2. 1. 2015 08:23
@sumivybanan super az na to ze teba sa na tvoj nazor nikto nepytal
Napíš svoj komentár