Celý deň som trpel nejakou únavou. Asi zlý spánok z dňa predošlého. Tak si vravím, však pôjdem skoro spať, nie? Väčšinou ma k tomu donúti to, že sedím za počítačom a fakt sa mi už nechce v tej stoličke sedieť. Ale teraz som zase raz spravil chybu. Áno, proste som sa zvalil do postele a na brucho som si položil notebook.

A zrazu dve hodiny v noci. Človek by ani neveril, koľko hovadín dokáže robiť, len aby nešiel spať. Och, ráno si to zase budem vyčítať. Ale stále si vravím, však ešte chvíľku, ešte chvíľku a to isté príde ale aj ráno.

Nikdy som žiadny blog nepísal. Vlastne ani toto neviem prečo píšem. Pravdupovediac, moc neviem, čo to slovo “blog” znamená. Lebo tam v tých blogoch nájde človek také rozličné pičoviny, že proste neverím, že tú to všetko blogy. Tak mi je to jedno. Veď aj tak to nikto čítať nebude. Dúfam. Aspoň ja si tam dám tie hviezdičky či čo to je (dá sa to aj na vlastný?) a pôjdem spať . Možno.

V tom si človek ale uvedomí, že má ešte pustenú telku. Tak trošku ešte pred spaním poprepíname, nie? A aha, nejaký skvelý film o žralokoch. To bude asi riadna kokotina. Dva dni dozadu som takto pozeral nejaký o lietadle ktoré sa uhýbalo raketám, toto bude asi podobné. Nevadí, keď sa človek váľa v posteli a nechce to proste vypnúť, tak je každý film dobrý.

Nie, nebol dobrý.

Nevadí, skúsim si kuknúť ešte trošku fejsbúk. Samozrejme, nič nové tam, hry ma už nebavia. Spravil som si skvelý test “Kto ťa najviac ľúbi” ale výsledky nezverejnil ( sranda že až 4 z prvých 5 ľudí sú na birdzi ), pozrel som si nejaké podivné fotky a zistil že nuda. Nič nejaké náročné sa človeku tak v noci už čítať nechce, však v podstate napoly spí, len sa tomu bráni.

Ale v tom mi píše h8u. Že “alexander, alexander zachráň ma” a začala ma nútiť okomentovať rýchlo nejaké dve veci na birdzi, nech jej “niečo” zmizne z MB. Tak ja reku že však som nejaký kamarát, tak jasné, idem na to. V tom som zbadal tú úžasnú fotku s tou chobotnicou v ústach tej holky medzi nohami chlapa a nedalo mi to. To proste nešlo nekomentovať a neposunúť ďalej (ale nie, vy ste to zmazali?)

Tak keď to zmazali tak že idem spať. Ale nie, v tom človeka napadne skvelá vec. TRAJA KAMARÁTI A JERRY. Však dávno som to nevidel, zaspomínam na detstvo a pozriem si jeden diel na dobrú noc, nie? Samozrejme z toho boli tri, ale je to super seriál proste!

Keď som ale kukal diel “Závod v dupaní na brzdu” tak sa mi vybil Voldemort (to je môj notebook). Škoda. Asi to idem dopozerať. Lebo však nikto sa nedočíta až sem a nepovie mi ako to skončilo. Ale nevadí, ja si to zas pustím dnes v noci a ráno si budem nadávať aký som nevyspatý, hlavne že je to super!
Och a tá ich učiteľka má riadne chlpaté nohy.

Ponaučenie z príbehu: Traja kamaráti a Jerry sú proste viac ako spánok a tak v noci jebte na všetko užitočné a kukajte to, na youtube sú všetky diely!

A vlastne som to zabudol v noci zverejniť, tak to sem dám teraz.
A idem si dať tie hviezdičky či jak sa tomu vraví !

 Blog
Komentuj
 fotka
chevro  28. 11. 2011 14:51
Áno, ohviezdičkoval som si to!
 fotka
h8u  28. 11. 2011 15:24
Jééééj ty vieš písať blogy!!
 fotka
h8u  28. 11. 2011 15:27
A uvidíš, že bude v topke.. btw strašne sa teším, že si ma spomenul vo svojom prvom blogu, aj keď v takej špatnej súvislosti..
 fotka
bonita  28. 11. 2011 16:24
Keď som ale kukal diel “Závod v dupaní na brzdu” tak sa mi vybil Voldemort (to je môj notebook)



 fotka
ladyfox  28. 11. 2011 16:32
že Voldemort..
 fotka
luc.ka  28. 11. 2011 16:37
 fotka
qossyend  28. 11. 2011 19:18
Tak toto je vážne good hadám prvý članok čo som mala chut dočítat
 fotka
wicki  29. 11. 2011 14:08
Vidím,že nie som jediná,kto si pomenoval notebook Môj Jared,ale na Voldemorta to určite nemá
 fotka
demoniqangel  22. 2. 2012 13:33
Voldemort je superzlaté meno pre notebook! Môj je Bulbassaur, s dvomi "s", kvôli autorským právam
10 
 fotka
antifunebracka  21. 5. 2018 16:36
Píš viac!
Napíš svoj komentár