Aj klamstvo sa stane pravdou a pravda bude znamenať klamstvo. 

Žiješ, žiješ ilúziu, len ty nevieš, že žiješ v klamnej predstave. Ostatní to vidia a vedia. A? Usmievajú sa, gratulujú ti, koľké šťastie ťa postretlo.




Moja predstava o ilúzii je, že vyzerá ako obrovský priesvitný balón, plný všetkého čo miluješ, topíš sa tam v tých snoch a krásnych pocitoch a nevidíš ďalej ako po ten trblietavý prach čo sa stále víri okolo teba a potom, tam vonku niekto stojí ako pichliač a bam, balón praskol. Trblietavý prach sadá na čiernu zem a mení sa na kopu sračiek. 

Keď už všetci vedia, že aj ty vieš, že oni zrejme vedeli, tak tečú tie sračky z nich akoby si v nich už nestála po krk. Čo tí ľudia čakajú? Že príde ďakovná reč? Áno, príde ďakovná reč, samozrejme! 




Ďakujem vám z celého srdca, že ste boli natoľko distingvovaní ľudia a čakali ste, že nikto nechcel byť ten zlý, tá čierna ovca z toho stáda "to nie je moja starosť" a s ľútosťou vám musím povedať, že teraz tie reči ako aj to že ste mali pocit, alebo ako sa to vlastne stalo doplnené konkrétnymi udalosťami a priebehmi si strčte do vášho kultivovaného anusu a doma to spláchnite do vlastnej žumpy, pretože ja už nemám ani záujem vedieť čo, kde, ako, s kým, prečo, za čo a kedy a ani priestor. 

A nakoniec?

Ty si tá zlá, to ty si tá kurva,  pretože nekomunikuješ s okolím a neposielaš svoje nešťastie každému so spoveďou, ako ti zlomil srdce niekým, o kom bola polovica vašich hádok. Vlastne, to ty si sa rozišla s ním, lebo si bežala inému do náručia.

A najviac smutné na tom celom? 

Že ho stále miluješ.. a bola to šanca č. 9, ktorú znova zahodil. 

Nazdravie!



 Záchod
Komentuj
 fotka
antifunebracka  7. 12. 2017 16:29
Menej vína nabudúce.
 fotka
cervenevino  8. 12. 2017 16:26
@antifunebracka a viac rumu, áno :S
 fotka
antifunebracka  8. 12. 2017 20:18
Len ti to umocní ľútosť

 fotka
cervenevino  9. 12. 2017 16:40
@antifunebracka aňó, nedostatok sebareflexie
Napíš svoj komentár