Len tak si sedim na posteli, zaspavam na nete a vnimam ako sa mucha nevie dostat cez otvorene velke francuzske okno na mojej izbe (stavim sa, ze sem vletela cez fabkovu klucovu dierku).
Vonku opat zacina prazit, sice mne to nevadi lebo vtedy odhadzujem posledne kusky oblecenia a nechavam sa ovievat prievanom.
Asi budem mat vztah, asi. Vsetko zalezi na mne, ano ciastocne aj na druhej strane, no teraz je to uplne ine.
Ine..hej ine no.. Tentokrat to bude ine v tom, ze na tej druhej strane nestoji chlap, ale zena. Mlada zena, neviem ci skusena, ci neskusena. Iste vsak je, ze tou neakusenou som ja. V hlave mi behaju rozne otazky. Ake to bude?! Bude to take ako s chlapom? Budeme sa spoznavat, prezivat vsetky tie klise veci? Bude to take podlizave ako s chlapom, ktory vo vztahu vidi len to, ako bude trtkat zenu? Ake to vlastne je? Budeme chodit na prechadzky, robit vsetky tie veci co s chlapom a potom si dame sex? Aky vlastne bude ten sex? Ako sa budeme milovat? Budeme. sa len mazna? Obchytkavat? Bozkavat si prsia, bruska, krky? Po akom case sa odvazime na nieco viac? To viac, to akoze ja neviem ako sa k tomu dopracuje.. Bude ako chlap? Bude skusat kolko povolim? Kedy jej pustim ruku do rozkroku? Bude to potom len o oralnom sexe? Alebo bude pouzivat aj nejake hracky?
Ach jaj, neviem co budem robit.
Vacsinou som si vsetkym ista, ale toto je pre mna nova vyzva, chcem ju prezit, ale bojim sa, ze ked sa to skonci, ze ma to zrani omnoho viac ako rozchod s chalanom.

 Denník
Komentuj
 fotka
tequila  26. 7. 2021 16:52
ake to bolo?
 fotka
campino  9. 10. 2021 23:24
@tequila ako tequila
Napíš svoj komentár