Idem za svojimi nechtami!!!! Su mi vzorom a pozeram sa na ne uz po niekolky krat. Som nimi fascinovana, a usmievam sa, ked sa na ne pozriem. A nie nemam na nich lak, ani gelove nechty nic takeho. Len proste MAM NECHTY. JA mam nechty???!!! Ja co som si vecne obhryzala nechty, mam teraz pekne ( no dobre, nikdy ich nebudem mat ako niektore zeny, ktore si v zivote nedali do huby prst a nepapali ako ja). A nechapem ako sa mi to podarilo.
Vlastne aj chapem. Pevna vola, teda nie pevna, ale pokusala som sa k nej prist. Trvalo mi to dlho, dokedy sa mi podarilo si povedat DOKAZALA SOM TO!!! Vela zlyhania, plakania a vzdavania, ale nakoniec sa mi to podarilo!! Chce sa mi plakat a smiat, boze tolko poetiky kvoli nechtom .

No asi len ja v tom vidim hlbsi zmysel a chvalim samu seba, za to co je pre inych samozrejme. Neviem kedy, pred kolkymi rokmi som si povedala so slzami v ociach: ,, ak dokazem prestat s okusovanim, rypanim nechtov a budem mat pekne dlhe nechty bez zaderov a podobych veci, tak uz dokazem vsetko!!!" a presne tak sa teraz citim. Sice to nebolo lahke, ale viem, ze ked si nieco zoberiem do hlavy tak to dokazem . No chce to ,,len,, vela vela odriekania, placu, potu, vytrvalosti a hlavne viery v to, ze to dokazem, ak sa budem snazit samozrejme. Ono by som si mohla kupit nove ruky niekde aj s peknymi nechtami, ale nevazila by som si ich tak ako su tie moje terajsie. Boze kolko krasnych reci zrazu a optimismu . No to tak byva, ked sa cloveku nieco podari .

No tak teraz si idem pekne spisat zoznam veci, vlastnosti, zlozvykov co chcem zmenit a hor sa na zmenu. Teda ale radsej po jednom, lebo ak zoberiem vela veci naraz na zmenu, tak nebudem vediet kde mi hlava stoji a to nie je dobre .
Takze co napisem teraz co ma napada do mojho zoznamu? Tak napriklad:
-usmievat sa viac, a nielen nasilu usmev, ked sa na mna niekto usmeje
-nemracit sa tolko!!! tu si davam vykricnik, lebo mi kazdu chvilu niekto pripomina moju vrasku medzi obocim!! a to sa mi fakt, ze nepaci!!
-chodit vsade nacas a neopakovat po @shaolingirl s jej vecnym meskanim, nemusime byt podobne aj v tomto
-dokoncovat veci, ked uz nieco zacnem a stoji to za to, tak by bolo pekne to aj dokoncit
-naucit sa setrit, nemusim predsa tolko jest no nie? ( na jedlo sa minie najviac prachov :/ )

a vela dalsieho... ale o tom snad dalsi blog . Do dalsieho blogu dufam zapojim svoj Projekt stastia ( inspirovany knihou s rovnomennym nazvom) a Moje sny a ciele na rok 2012

Tak idem makat, a pozerat sa na svoje nechty, ktore mi teraz pripominaju, ze ked nieco chcem a idem si za tym, tak sa mi to podari. Len treba makat, makat, MAKAT na tom

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár