Počúvam tuc-tuc hudbu, ktorú neviem zaradiť, a pritom rozmýšľam od čoho závisí moja dobrá nálada. Celkovo od čoho závisia moje nálady? Som premenlivá ako chameleon, nielen farbami oblečenia, ale tým ako sa tvárim, ako sa cítim. V jednu sekundu sa cítim super, spievam si, následne ani sa nič nemusí stať, žeby som si na niečo spomenula alebo tak a už sa cítim inak. No proste ako magor si prídem ... čítam si článok o fázach v mesiaci, respektíve o mesačnom cykle nás žien kebyže jeniekto zvedavý tak tu je link: » alicekubikova.cz/mesicni-cyklus-...

Ako sa tak viac zaoberám sama sebou a všímam si ako sa chovám, ako reagujem a ako sa cítim, tak ten článok a to rozdelenie by aj sedelo . Sú vo mne 4 ženy Raz som starena, potom panna, matka, čarodejnica.... a podľa toho by bolo dobré si aj nejako zariadiť svoj čas a tak aby som zvládala ľahšie svoj ženský život. Uvidíme čo z toho vydá a či sa mi niečo podarí, nebolo by fakt odveci zosúladiť to čo treba s tým aké mám možnosti v rámci môjo cyklického tela

Nemám chuť na jedlo, už pár dní kvôli teplu, ale zároveň som duchom už v lete na Pohode.
Rozmýšľam čo budem jesť na Pohode, už o 14 dní je tu festival, kde mám robiť dobrovoľníka. Ono, práve som si uvedomila, že sa kamsi stratilo to tešenie sa na leto a festivaly. To som tak sflegmatizela ( pochybujem a aj o tom, že to slovo je gramaticky správne ) ? Alebo som len tak spohodlnela, že som lenivá sa aj tešiť na niečo? Bože, keď si spomeniem ako po minulé roky som sa tešila na tie festy, videla v tom neviem hádam jedinú radosť leta, hlavnú udalosť a teraz? Ale asi by som mala byť potešená, že sa snažím žiť po celý rok a nielen všetko vkladať do festivalov.
Alebo, že by som dospela aj v tomto ohľade? Že festivaly, že som podľa neviem akej myšlienky v sebe na ne stará? ... no hej trošku skúmam sama seba a aj tak sa v sebe moc nevyznám, ale skúmam ďalej.
Takže späť k jedlu, kedže musím brať do úvahy moju celiatickú stránku a aj finančné možnosti, tak to vidím tak, že si nakúpim zeleného ovocia, teda nezrelého k tomu plechovky kukurice, sucháre a budem sa tváriť, že sa z toho najem jááj teším sa na môj extra ťažký ruksak ( ktorý ešte ale musím kúpiť )

Varím sa vo vlastnej šťave a snažím sa zapojiť mozog a sústrediť sa na tých 5 kníh čo tu mám okolo seba rozčítaných. Striedam to, lebo ani na jednu sa neviem sústrediť. Teplo nepustí, moj mozog zaparený neprijíma proste žiadne informácie.
Inak a nehrabe mi z toho čítania náhodou? Keď si uvedomím, že moja puberta bola o tom, že som bola strčená v knihách a stále niečo čítala. A nechodila moc von, vlastne asi preto nemám partiu, jáj závidim ľuďom, ktorí majú partiu ľudí, kamarátov, s ktorými sa stretávajú.... hm a ja som ako taká 40 ročná ženská, ktorá chodí raz s tou kamoškou a raz s tou na čajík si sadnúť a ,,klebetiť" no dobre skôr sú to prechádzky a zakončenie čajom... ale podstata je taká, že som tvor asi fakt nespoločenský. Takže keď si to tak zhrniem, som buď strčená v škole, v kaviarni ( brigáda), v knižnici alebo spím, alebo to je tiež dosť časté, nachádzam sa v nejakom dopravnom prostriedku a mierim z mesta do mesta, zo štátu do štátu. A spoločnosť? No tak na posledy takže ,,vonku" že večer som bola na Silvestra no niežeby mi nejako chýbali diskofily a zmaľované opité blondínečky, ale niekam ísť medzi ľudí baviť sa... ( aj keď je mi jasné, že druhov zábavy je veľa a zabaviť sa dá všelijako) tancovať, odviazať sa ... občasné výnimočné raz za mesiac vyhádzka v podobe prechádzky a kofoly nerátam, aj keď lepšie ako nič....
Ono má to niečo do seba, že som za posledný rok toľko sama, ale úprimne, troška ma to prestáva baviť, nie žeby som sa nudila sama so sebou, to nie, ale chýba mi spoločnosť. Takže uvažujem čo s tým. O týždeň idem domov z Brna, takže to dúfam, nejako oslávim ( aj keď neviem či je čo ) a pôjdeme niekam von, minule som sa rozplakala, keď som videla fotky z opekačky kde som bola pred 2 rokmi... jááj ako by som išla na nejakú takúto ,,banálnu" a pre niekoho bežnú vec. Skúsim zvolať koho sa dá a dohodnúť zopár ľudí, aj keď sa mi medzi sebou nepoznajú na jedno miesto v jeden čas a niečo spáchať. Snáď sa mi to podarí.... a ked nie vyskúšam to koncom leta a oslava narodenín, ktorú som nikdy nemala, takže by sa to patrilo napraviť.
Chýba mi spoločnosť!!! Ľudííííí, nič proti vám čo sa s vami stretávam raz za uhorský rok, som za to vďačná a veľmi ale ako tvo nenásytný a ženský chcem viac!!

PS: pointa článku? Buď žiadna alebo je ich tam viac, ktorú ste našli? A ked nie, tak si aspoň niekto všimne, že som napísala blog s diakritikou!!

 Blog
Komentuj
 fotka
vivian117  21. 6. 2012 22:32
spojíme sa dokopy a nejakú partiu si nájdeme! ja tiež budem od nového roka sama:/ (školského myslím)



a diakritiku by som si nevšimla, keby nenapíšeš
 fotka
tequila  19. 5. 2022 16:49
ako dopadla ta opekacka?
Napíš svoj komentár