Keď človek nepotrebuje slová a písmenká na to aby vyjadril čo cíti.
Keď kráčam a uvedomujem si že naša láska a moje šťastie kráča so mnou.
Cítim sa výnimočne keď môžem v sebe nosiť malý životík.
Niečo čo sme spojili my dvaja. Puto ktoré znamená viac než manželstvo.
Už som tvoja žena či chceš alebo nie. No aj tak sa na všetko ostatné potom teším.
Nepotrebujem facebook k tomu aby som písala ako ťa milujem.
Stačí mi ťa cítiť pri sebe a tie obyčajné rána.... ty spíš ja som hore a keď spím ja si hore ty a dáš si kávu, spravíš mi čaj, donesieš si niečo jesť do postele a ja ti to v polospánku stihnem zjesť, to sú pre mňa tie najkrajšie vyznania lásky..
Ja naozaj nič viac nepotrebujem. Len teba a našu malú Anetku alebo Petríka. A mením mená a mením nálady a každú chvíľku sa mi niečo nepáči no chcem aby si vedel že som tá najšťastnejšia žena pod slnkom. Myslela som si že viac sa už milovať nedá no ten malý anjelik mi ukazuje že nič nie je na maximum a vždy sa to dá ešte viac. Spravím pre teba pre nás všetko na svete. Je pre mňa strašne že si stále v robote alebo na stavbe, makáš ale pre nás a uvedomujem si že to stojí za to vydržať, potom už budeme stále spolu a všetko si vynahradíme. Teraz mi stačí keď prídeš domov vyzdvihneš si ma dáme večer pivko ľahneme do postieľky a budem ťa škrabkať kým nezaspíš veď ty mi ráno všetky bozky a objatia vynahradíš....
Pamätáš sa na to ako nám pred dvoma troma mesiacmi vraveli že to nejde? a veď vy ste málo spolu vás to všetko rýchlo prejde?
A ako sme sa dohodli že my im to ukážeme? Ako vyzerá pravá láska? Tak toto že si len môj muž a iba pre mňa a že nosím naše dieťa je pre mňa ten najväčší dôkaz lásky pod slnkom.. veď čo je už viac... ?

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár