O mesiac sa vydávam. O mesiac zmením veľa vecí, ktoré sa zmenili už dávno, ale zmením ich oficiálne. Presnejšie nebudem pri tom sama, už na to nebudeme ani dvaja, ale traja. Ja, on a naše malé mimi v brušku, ktoré sa tak rado ozýva a robí si tam diskotéku. Ale o inom.
Ja som si to tak nejak len chcela zrekapitulovať, že za necelý rok, som splnila všetky svoje ciele, ktoré som mala. Aj tie ,ktoré som nechcela.
Jednoducho sa mi splnili sny, ktorým som už ani neverila. Tie veci, ktoré si vysnívame ešte ako malinké, keď sa hráme na princezné a na maminy, na doktorov, na sestričky. Kedy vieme čo chceme, keď budeme veľké. A ja to všetko mám.
Už to nebude hra, dávno to už nie je hra. Dokonca to ani nie je o klamstvách, je to úžasný život plný lásky, úprimnosti a pochopenia.
Ako mi to raz vravela jedna veľmi dobrá známa, zle guličky som si vyminula a už ma čaká len to dobré.
Viem, že nič z toho nebude úplne jednoduché ale budú to tie obyčajné denno denné maličkosti čo ma budú nasierať no zároveň tešiť... že ide len o také drobnosti.
Čakajú ma povinnosti manželky, periem, upratujem, keď začneme bývať prepukne to vo veľkom a ja sa na to teším. Vôbec mi netreba topánky, kabelky, detské body a dupačky sú moja závislosť. A ja som tomu všetkému ani neverila, že by to raz mohlo prísť.
Budem manželka, mamina. Neskutočne sa na to všetko teším už o mesiac zmením oficiálne priezvisko, občiansky, vodičák... údaje v poisťovni, v banke, v septembri alebo v októbri už sa nebudem starať len o seba a manžela ale aj o krpčeka a ja sa na to tak neskutočne teším.
Všetko je to krajšie a úžasnejšie než všetky topánky loubotina či chanel kabelky... jednoduchý, krásny život.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
samtord  25. 4. 2014 12:44
Vážne máš 22 ?
 fotka
aero  25. 4. 2014 13:06
áno prečo?
 fotka
glamorous  25. 4. 2014 13:32
nuž, nech ti ten entuziazmus vydrží, nech ťa muž poslúcha a nech je malé zdravé
 fotka
montanalegal  25. 4. 2014 17:17
Tento článok sa dactylogrammycky a a makrosomnicky nezhoduje s makrodonciou ani s tafónomiu dnešným tenancidiom.
Je to úplne jasné, že haemorrhoides tu zohral významnú úlohu pri lakrymosuskej laktycádii.
 fotka
aero  25. 4. 2014 17:48
@montanalegal takže trpím hemoroidmi a laktáciou .. (mlieko sa tvorí až ptm) preto píšem čo píšem? pobavilo
 fotka
tequila  27. 11. 2020 15:49
casto nad tebou premyslam, ze ako sa ti vlastne dari
Napíš svoj komentár